Oppmøte:

Statuene til Berit og Ove Aunli
kl. 14:30, tors. 11.april

 

Heim kommune har fått VM-løype; «Aunlirunden»

Løypa starter selvfølgelig ved sokkelen til VM ekteparet Aunli, på platået nedenfor Kiwi! Løypa starter på asfalt i sentrum av Kyrksæterøra, og går videre opp i Haugen boligfelt. Forbi kunstgress fotball/lekeplass og Isbanen i Haugen boligfelt.

Øverst i boligfeltet/bak Høgåsen går løypa inn på gruslagt tursti i skogen, på folkemunne kalt «Haugenstien», der er målpunkt ved bru.

Returen går ned mot sentrum igjen, via Stølan, Sodin skole, Ånesøyan/Sodvinhallen, Elvegata, Wesselveien og tilbake til VM ekteparet Aunli.

 De som ønsker kan bli med å gå Aunlirunden, det vil også være ulike ABC-aktivitetsposter i løypa. Å være med på Aulirunden er god ABC!

 

Åpningen er i samarbeid mellom AktiVM, Heim kommune og folkehelsekonseptet ABC for god psykisk helse

Hvordan står det til med din ABC?
Heim kommune er en av seks kommuner i Trøndelag som deltar i fylkeskommunes ABC-prosjektet som har som mål å øke helsekompetansen blant innbyggere i Trøndelag og gjør ABC-rammeverket kjent.

Hva er ABC for god psykisk helse?
ABC er et kunnskapsbasert rammeverk og folkehelsekampanje som handler om å bygge og styrke psykisk helse ved å øke helsekompetansen i befolkingen. ABC ble utviklet av forksningsmiljø i Australia og Danmark og tas i bruk Norge. ABC står for Act, Belong, Commit og på norsk er oversatt til: gjør noe aktivt, gjør noe sammen og gjør noe meningsfylt.

ABC for god psykisk helse: act, belong, commit
ABC for god psykisk helse: act, belong, commit

 

For mer informasjon om AktiVM og Aunlirunden besøk: aktivm.no/turmål/128261

For mer informasjon om hvordan vi jobber med ABC for god psykisk helse i Heim besøk vår infoside.